image004-(2)Helden van de Stad is de nieuwste kinderserie voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar die vanaf mei op het kinderkanaal JimJam televisie te zien zal zijn. Helden van de Stad is een educatieve 26 delige 3D-animatieserie waarin 32 verschillende hartveroverende autootjes de hoofdrollen vertolken. De serie legt de nadruk op vriendschap, samenwerken, het oplossen van problemen en dat iedereen een held kan zijn.

Helden van de Stad
In mei beleeft Helden van de Stad z’n Nederlands gesproken première in Nederland en België. De 3D-animatieserie spreekt vooral kinderen van 3 tot 7 jaar aan en draait om thema’s als : vriendschap, problemen oplossen, heldendaden verrichten en natuurlijk veel plezier.  In Helden van de Stad kan iedereen een held zijn, als je elkaar maar helpt. Naast Helden van de Stad zijn ook Thomas en de Stoomlocomotief en Bob de Bouwer bekende JimJam series.

helden van de stadDeze tv-serie gaat over 32 schattige en charmante reddingsvoertuigen in een kleine stad waar iedereen een held is of een held kan zijn. Karakters als Paulie de politiewagen, Fiona de brandweerwagen en Alice de megafoon helpen mensen in de stad met het vinden van dieven, het blussen van branden en het oplossen van mysteries. Helden van de Stad brengt een positieve boodschap over met betrekking tot samenwerken. Door middel van samenwerken kunnen we de meest moeilijke problemen gezamenlijk oplossen!

JimJam is als pre-school TV-zender helemaal gewijd aan kleuters en hun ouders. Sinds de lancering in november 2006 is JimJam te zien in meer dan 60 verschillende landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika en heeft wereldwijd meer dan 17 miljoen abonnees. Voor ouders die kinderen een stimulerende, leuke en veilige omgeving willen bieden, is JimJam de ideale partner.

JimJam is een kanaal van de toonaangevende internationale zender Chello Zone en is te zien op UPC, Chello, KPN, Canal Digitaal en CAIWAY.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jimjam.tv