Iedereen kan ‘m mee zingen en gaat ervan swingen: Daddy Cool van ‘onze’ Boney M! In de jaren ’70 een fantastische hit, maar nu in een nieuw jasje gestoken door de beroemde Franse rapper Faf Larage speciaal voor de nieuwste animatiefilm The Croods!


(Engels ondertiteld)

The Croods is de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation en gaat over de allereerste familie uit de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.

De Engelstalige versie van The Croods bevat de stemmen van onder andere Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynold en Catherine Keener. De Nederlandse versie van de film is ingesproken door onder andere Waldemar Torenstra, Matteo van der Grijn, Saar Koningsberger, Tim Knol en Sanne Wallis de Vries.

The Croods is vanaf 27 maart (in 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie.