3jsFeest mee met de 3JS in Ouwehands Dierenpark op 13 maart

Ouwehands Dierenpark in Rhenen staat woensdag 13 maart in het teken van pannenkoeken. Tijdens de Jan Pannenkoekendag staan er allerlei leuke doe-dingen, verrassingen en knallende optredens op het programma. En welke bofkont zit straks aan tafel met de leukste drie Jannen van Nederland? Jan Pannenkoeken geeft 200 liefhebbers de kans om als ‘Very Important Person’ bij deze mooie dag aanwezig te zijn.


Programma

Woensdag 13 maart wordt een schitterende dag met een lekker druk programma!
Om 10.00 uur ’s morgens is de dierentuin al open voor een leuke speurtocht langs alle dieren en andere bezichtigingen in het Dierenpark. Daarna is er een spetterende show met een optreden van de 3JS. En er is een pannenkoek-versierwedstrijd. De meest originele creatie krijgt de titel ‘meest bijzondere pannenkoek van het jaar’. De ereprijs wordt uitgereikt door de 3JS. Uiteraard gaan VIPs niet met lege handen naar huis: iedereen krijgt een goodiebag mee met allemaal gave gadgets.

Kaarten
Jan-PannenkoekendagBij aankoop van een actieverpakking Jan Pannenkoeken of Poffertjes krijgt men het tweede toegangskaartje gratis. Kans maken op VIP-kaartjes? Dan moeten de NAW-gegevens worden ingevuld op janpannenkoeken.nl of op de Jan-Facebook-pagina waar men een zin moet afmaken. De kassabon moet goed bewaard blijven. Niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd: ook via een actie van radiostation 100% NL worden VIP-kaartjes weggegeven.

Over Jan
Twintig jaar geleden bakte Jan zijn eerste pannenkoek. Net zoals zijn moeder dat deed. Want die bakte ze zó lekker, dat Jan ze aan iedereen wilde laten proeven! Maar pannenkoeken bakken voor iedereen kan natuurlijk niet in slechts één koekenpannetje. Daarom bedacht Jan nieuwe manieren om in dezelfde tijd meer pannenkoeken en poffertjes te bakken. Waarbij de honderdste wel precies zo lekker moest smaken als de eerste. Inmiddels is hij twintig jaar aan pannenkoeken bakken verder en bakt Jan zijn pannenkoeken en poffertjes net zoals thuis. Ambachtelijk dus. Met een klontje boter, verse scharreleitjes en zonder kunstmatige conserveermiddelen. De pannenkoeken van Jan zijn dus niet alleen vers maar ook nog eens heel erg lekker!