Vanaf 5 maart te zien op Cartoon Network!

Untitled-1Er geen twijfel over mogelijk dat je de film Hoe tem je een draak gezien hebt en je er weg van was! Nu is het tijd voor de nieuwste animatieserie op Cartoon Network! De serie volgt de talloze avonturen van Hikkie en zijn draak Tandloos op het Vikingeiland Berk, samen met een groep drakentrainers, die nu allemaal hun eigen draak hebben. Door de trainingen ontwikkelen de kinderen een speciale band met hun draken, doordat zij de unieke krachten van elke draak leren kennen. Ze ontdekken nieuwe soorten en vechten tegen nieuwe dorpsgenoten tijdens hun tocht om nieuwe werelden te ontdekken waarvan zij nooit durfden te dromen dat die bestonden.

De Vikingen van Berk en hun voormalige vijanden, de draken, leven nu samen in vrede, maar dit verloopt niet zo harmonieus als je zou denken. Ondanks de vrede blijven de draken onvoorspelbare en gevaarlijke dieren. Daarom besluit Hikkie de Berk Academie voor drankentraining te openen om de draken te helpen te integreren in de samenleving. Mis niets van de avonturen van Hikkie, zijn vrienden en de draken in  deze bijzondere wereld.
Vanaf 5 maart te zien op Cartoon Network!