Tot en met 14 februari wordt Het Park bij de Euromast verlicht met 35 lichtobjecten en –taferelen. Hiermee is de eeuwenoude Chinese traditie van lichtfestivals nu ook in Rotterdam te beleven.

Ruim 40 Chinese kunstenaars bouwden hier een sprookjesachtig paradijs compleet met een spetterende lasershow en Chinese optredens. Wandelend tussen meer dan 35 betoverende lichtobjecten van sprookjesfiguren, bloemen, dieren, een 100 meter lange draak en een gigantische Temple of Heaven waan je je in het magische China. China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtevenement dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden.

China en Rotterdam hebben een hechte band en Shanghai en Rotterdam zijn al lange tijd zustersteden van elkaar. Zodoende kwamen ze in Rotterdam terecht en kregen ze Het Park toegewezen als locatie om het evenement te organiseren.

China Light Rotterdam is vanaf vandaag elke dag geopend, m.u.v. 31 december.
Het park opent om 16.30 en sluit om 22.00 uur.
Tickets zijn te koop via www.chinalightrotterdam.nl.