De ontroerende en grappige familiefilm ‘De Groeten Van Mike!’ is vanaf morgen te zien in de bioscoop.

Het verhaal
Mike (Maas Bronkhuyzen) ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder (Bracha van Doesburgh) hem niet ophalen. Laetitia (Leona Philippo), de strenge verpleegkundige die Mike onder haar hoede heeft, schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en die wil hem onderbrengen in een pleeggezin. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent (Faas Wijn) die in een rolstoel zit, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Maar de dag voor kerst moet Mike naar een jeugdinstelling. In de rolstoel van Vincent ontsnapt Mike – Hij gaat kerst gewoon thuis bij zijn moeder vieren. Niemand kan hem meer tegenhouden.

Wil jij kans maken op een prijzenpakket met vrijkaarten voor De Groeten van Mike!, de DVD Patatje Oorlog en de single uit De Groeten van Mike! van de artiest Brett (Het leven is een melodie)? Doe dan mee met onze Mail&Win / Like & Share actie !


www.degroetenvanmike.nl