Maak kennis met de Croods!


THE CROODS is de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation en gaat over de allereerste familie uit de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.

De Engelstalige versie van THE CROODS bevat de stemmen van Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds en Catherine Keener. De regie is in handen van Chis Sanders (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON, LILO & STITCH) en Kirk De Micco (SPACE CHIMPS).

THE CROODS is vanaf 27 maart (in 3D) in Nederlandse bioscopen te zien, in zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s