Muziektheater voor de hele familie van Orkater en Holland Symfonia

Van zaterdag 15 december 2012 t/m zaterdag 12 januari 2013 toert Alice in Wonderland door het land. In de muzikale familievoorstelling van Orkater en Holland Symfonia spelen Tjitske Reidinga, Porgy Fransen, Geert Lageveen, Erik van der Horst, Bart Rijnink en het orkest Holland Symfonia o.l.v. Henrik Schaefer. Kaarten zijn nu te koop bij de theaters.

Alice in Wonderland is een muzikale familievoorsteling naar het wereldberoemde boek van Lewis Caroll, vrij bewerkt door het succesvolle schrijversduo Geert Lageveen en Leopold Witte. Fantasierijk theater vol krankzinnige ontmoetingen, humor, fantasie, gezond verstand en veel muziek. Op het toneel dartelen tientallen uitbundig uitgedoste muzikanten rond met als onverzettelijk middelpunt Tjitske Reidinga als Alice.

Alice houdt van avonturen. Als ze een konijn met een horloge ziet lopen, gaat ze hem natuurlijk achterna. Ze valt in een gat en komt in een wonderlijke muzikale wereld terecht. Als je hier vals zingt gaat je hoofd eraf. Tenminste, dat beweert de koningin. Maar Alice laat zich niet gek maken. Hoezeer iedereen dat ook probeert.

Een sprankelende familievoorstelling met een klarinet spelende rups en het orkest musicerend op theekopjes. Met ijzersterke muziek uit het symfonische repertoire en uit het rijke Orkaterverleden, van Mozart tot Van Warmerdam. In mei 2010 kreeg Alice in Wonderland juichende recensies. Nu keert de voorstelling op veler verzoek terug in de theaters.

Meer informatie op : Alice in Wonderland.