Doe mee en maak kans op Kapersky Pure 2.0 Total Security


Je kinderen veilig en verantwoord online!

Kinderen maken op steeds jongere leeftijd gebruik van het internet. Ze zijn zich vaak niet bewust van de gevaren die dat met zich mee brengt. Veel ouders maken dan ook zich zorgen over het internetgebruik van hun kinderen, wanneer ze zelf niet in de buurt zijn.

Met Kaspersky Pure 2.0 Total Security kun je de online activiteiten van je kinderen moeiteloos vanaf je eigen PC monitoren en/of beperken. Zo kunnen je kinderen veilig en verantwoord internetten, zelfs als je er niet naast zit! Daarnaast biedt dit superhandige pakket antivirus software en beveiliging voor al je computerbestanden.

Wil jij dit handige softwarepakket t.w.v. € 79,99 winnen? Meedoen is makkelijk:

1. Vind PeuterPlace.nl Facebookpagina leuk én
2. Deel deze actie met al je vrienden.

Vind je onze Facebookpagina al leuk, deel dan enkel deze actie. Misschien win jij dit superhandige pakket!Tevens zijn we op zoek naar mensen die dit product voor ons willen uitproberen en recenseren. Heb je interesse, reageer dan hieronder of mail de redactie!Meer over dit pakket op: www.peuterplace.nl/actueel/kapersky-pure-total-security-online-bescherming-voor-kinderen.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s