Je kinderen veilig en verantwoord online!

Kinderen maken op steeds jongere leeftijd gebruik van het internet. Ze zijn zich vaak niet bewust van de gevaren die dat met zich mee brengt. Veel ouders maken dan ook zich zorgen over het internetgebruik van hun kinderen, wanneer ze zelf niet in de buurt zijn.

Met Kaspersky Pure 2.0 Total Security kun je de online activiteiten van je kinderen moeiteloos vanaf je eigen PC monitoren en/of beperken. Zo kunnen je kinderen veilig en verantwoord internetten, zelfs als je er niet naast zit! Daarnaast biedt dit superhandige pakket antivirus software en beveiliging voor al je computerbestanden.

Wil jij dit handige softwarepakket t.w.v. € 79,99 winnen? Meedoen is makkelijk:

1. Vind PeuterPlace.nl Facebookpagina leuk én
2. Deel deze actie met al je vrienden.

Vind je onze Facebookpagina al leuk, deel dan enkel deze actie. Misschien win jij dit superhandige pakket!Tevens zijn we op zoek naar mensen die dit product voor ons willen uitproberen en recenseren. Heb je interesse, reageer dan hieronder of mail de redactie!Meer over dit pakket op: www.peuterplace.nl/actueel/kapersky-pure-total-security-online-bescherming-voor-kinderen.htm