Bellicher: Cel vanaf 4 oktober in de bioscoop


1e Mail&Win actie speciaal voor onze volwassen bezoekers!

In de speelfilm Bellicher: Cel, die vanaf 4 oktober in de bioscopen draait, wordt de identiteit van communicatieadviseur Michael Bellicher (Daan Schuurmans) gestolen. De film is gebaseerd op de bekroonde boeken van Charles den Tex en op VPRO-serie De Macht van Meneer Miller (2010) waarin hij wordt verdacht van moord. Peter de Baan regisseert de film en hoofdrollen zijn voor Daan Schuurmans en Anna Drijver.

We verloten een aantal pakketjes bestaande uit het filmboek ‘Bellicher: Cel’, en een USB-stick in de vorm van de id-kaart van Michael Bellicher. Tenslotte is het ook wel eens leuk wanneer (groot)ouders iets voor zichzelf kunnen winnen! 😉
Bekijk hier de trailer of lees meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s