Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo beter bekend als de Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug. Wie is er niet opgegroeid met deze razend populaire klassieker uit de jaren 80! Nickelodeon lanceert een splinternieuwe serie waarin het viertal het opnieuw moet opnemen tegen het kwaad.

Teenage Mutant Ninja Turtles speelt zich af in het huidige New York City. In de diepe riolen en glinsterende torens van Manhattan volgen we de avonturen van vier mensachtige schildpadden en een zes meter hoge rat, Master Splinter. Wanneer de eens menselijke Splinter en zijn vier schildpadden worden geïnfecteerd door groen slijm met een mutagen verandert Splinter in een rat en zijn huisdieren veranderen in mensachtige schildpadden. Uit angst voor veroordeling van mensen duiken zij jarenlang onder in het riool van New York. Splinter traint het viertal om ninjas te worden en zichzelf tegen schurken te kunnen beschermen.

‘De nieuwe serie van de Teenage Mutant Ninja Turtles bouwt voort op de humor en de legendarische avonturen van de groene helden voor een hele nieuwe generatie fans,’ aldus Brown Johnson, President animatie, Nickelodeon.

Elke aflevering zit vol actie, fantasie en humor van de eerste tot de laatste seconde. De spectaculaire computer animaties bieden een totaal nieuwe beleving van de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Vanaf zondag 4 november wordt Teenage Mutant Ninja Turtles uitgezonden op Nickelodeon om 10:30 uur.

Trailer