Woensdag 24 oktober is het Kinderen voor Kinderen Live in Concert! In de Amsterdamse Heineken Music Hall geeft het koor om 15.00 en 19.00 uur twee spectaculaire optredens, met bekende artiesten zoals Ben Saunders en Yes-R. Kaarten – kinderen 7,50 euro, volwassenen 15 euro – zijn te koop via www.kaartjes.vara.nl.

Tijdens Kinderen voor Kinderen Live in Concert zijn liedjes te horen van de nieuwe CD Hallo Wereld (het thema van de Kinderboekenweek 2012) en een medley van bekende nummers. Want Nederlands populairste kinderkoor heeft de afgelopen 33 jaar honderden liedjes opgenomen. Iedereen kan meezingen met hits zoals Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Op een onbewoond eiland, De Coolste DJ, ADHD en de Kinderen voor Kinderen tune.

Bekende artiesten
Kinderen voor Kinderen Live in Concert wordt een spectaculair popconcert. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor hun ouders en grootouders. Aan de optredens in de Heineken Music Hall werken enkele bekende artiesten mee. Behalve het koor met 42 kinderen van acht tot twaalf jaar uit het hele land zingen onder anderen Ben Saunders, Yes-R, Fresku en Kraantje Pappie. Het koor staat onder leiding van dirigent Jorge Verkroost, de choreografie is van Dansacademie Lucia Marthas.

MAIL & WIN!
PeuterPlace verloot een aantal gratis exemplaren van de CD Hallo Wereld.