Vanaf 27 september is de succesvolle kinderserie Ben 10 Omniverse iedere donderdag te zien op Cartoon Networkom 16.45 uur!

Ben 10: Omniverse gaat over de 16-jarige jongen Ben Tennyson. Door de Omnitrix die hij op 10-jarige leeftijd ontdekte kan hij transformeren en meer dan vijftig verschillende buitenaardse wezens en heeft de aarde al vele malen gered. Maar het plezier is pas net begonnen! Met een groot arsenaal aan vreemde transformaties tot zijn beschikking is het verslaan van de slechteriken slechts een deel van zijn superhelden optreden..

Met de speciale code MAX 10 kun je toegang krijgen tot speciale content over Ben 10 op www.cartoonnetwork.nl. Daar kom je van alles te weten komen over de serie, aliens en hun krachten. Er zijn spelletjes en video’s beschikbaar! De code is tot en met oktober te gebruiken!

PeuterPlace verloot bovendien een aantal Ben 10 goodie bags!