Leuke tip voor Halloween!

Van 13 oktober t/m 28 oktober organiseert Avonturenpark Hellendoorn traditiegetrouw het spannende Heksendoorn.

Twee weken lang wordt het park omgetoverd tot het domein van heksen en andere enge figuren. Geniet van de avontuurlijke attracties die Heksendoorn in Dreumesland, De Rioolrat en het nieuwe spookhuis te bieden heeft. Dit jaar verschijnt er ook een nieuw figuur in het park tijdens Heksendoorn!

De attracties zijn extra spannend tijdens Heksendoorn. Heksen en hun ratten nemen de achtbaan over om jouw griezel-skills te testen! Voor de kleine kinderen is ook volop plezier te beleven tijdens Heksendoorn. De kleintjes beleven met de vrolijke vogelverschrikkers spannende avonturen in Dreumesland.

Lees meer over Heksendoorn én maak kans op twee gratis toegangskaarten!