Foto: Frank van Zijst

Dinand Woesthoff overhandigde gisteren in het bijzijn van de pers en relaties het eerste exemplaar van het nieuwe 6e Woezel en Pip-boek aan Katja Römer-Schuurman.
Alles is fijn! is de titel van het nieuwe voorleesboek van de twee populaire hondjes en is de opvolger van het in 2009 verschenen 5e deel Zomaar een dag. De unieke bijlage is deze keer een voorlees-CD met daarop alle verhalen ingesproken door Katja Römer-Schuurman.

Dinand Woesthoff: “Dit 6e boek van Woezel en Pip is echt een fantastisch boek geworden en we willen net als bij de vorige delen graag dat bijzondere extra bieden. Dat is zeker gelukt met Katja die de nieuwe verhalen voorleest. Ze heeft het echt supergoed gedaan: het is leuk en spannend! Ik weet zeker dat heel veel kinderen en hun ouders hier enorm veel plezier aan gaan beleven.”

In Alles is fijn! springen Woezel en Pip onder andere naar de sterren, fantaseren ze over wat ze later worden, komt Woezel de Tovertuin redden en beleven ze nog veel meer spannende avonturen. Alles is fijn! ligt vanaf deze  week in de winkel. Met de aankoop steunt de consument bovendien de Guusje Nederhorst Foundation.

MAIL EN WIN
Wil jij kans maken op het prachtige boekje ‘Alles is Fijn’? Lees dan snel verder op PeuterPlace.nl!