Op 17 oktober zijn de bekende striphelden Asterix & Obelix weer te zien in de bioscoop. Deze keer voor het eerst in 3D.

In de film Asterix & Obelix bij de Britten roept de Koningin van Engeland de hulp in van onze helden, als Julius Caesar en zijn Romeinse leger Engeland wil bezetten.  In de van origine Franse film zien we bekende acteurs als Gérard Depardieu, Edouard Baer, Fabriche Luchini en Catherine Deneuve.Voor de Nederlandse versie voorzien Youp van ’t Hek, Beau van Erven Dorens, Jeronimo, Dean Saunders en Patrick Martens de belangrijkste karakters van een stem. Bekijk hieronder alvast de teaser!

Synopsis
Julius Caesar is geland in Groot-Brittannië. Ondanks een moedige strijd, zijn de Britten kansloos tegen zijn beruchte Romeinse leger. De Koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier Flegmatix naar Gallië om hulp te vragen. Ondertussen hebben Asterix en Obelix hele andere zorgen. Zij moeten een echte man maken van Hippix, het lastige neefje Heroix.

Als Flegmatix de problemen in zijn Koninkrijk voorlegt aan de Galliërs, geven ze hem een ketel met hun beroemde toverdrank. Samen met Asterix, Obelix en Hippix keert hij terug naar Engeland. Daar wordt Hippix op slag verliefd op Ophelia, de mooie verloofde van Flexmatix en valt Obelix als een blok voor haar gouvernante. Helemaal afgeleid van hun missie, raken ze de kostbare toverdrank kwijt en wordt Hippix ontvoerd door de Romeinen. Kunnen onze helden het Britse koninkrijk nog van de ondergang redden?

Ben jij fan van deze twee Galliërs? Hou onze site dan in de gaten want vanaf 1 oktober verloot PeuterPlace.nl een aantal mooie Asterix & Obelixpakketten!