Sammy is terug met een nieuw avontuur! In Sammy 2 3D: Sammy’s nieuwe avonturen worden Sammy en zijn vriend Ray gevangen genomen, waarna ze belanden in een toeristisch aquarium in Dubai. Ricky en Ella, twee kleine schildpadjes, gaan samen met hun nieuwe vriendjes op zoek naar Sammy en Ray en verzinnen een plan om hen te redden. Sammy 2 3D: Sammy’s nieuwe avonturen is een spetterend en vrolijk avontuur voor de hele familie.

De inmiddels oude schildpadden Sammy en Ray zijn al jaren goede vrienden en genieten van hun leven in de zee. Wanneer ze samen met de lieve kleine schildpadjes Ricky en Ella een tocht maken worden Sammy en Ray gevangen genomen. Ze eindigen in een tropisch aquarium in Dubai met onder anderen het bazige zeepaardje Big D en Jimbo de bolle blobvis. Ricky en Ella gaan op zoek naar de twee oude schildpadden en verzinnen een list om alle dieren uit het aquarium te redden. Ze krijgen daarbij hulp van hun watervriendjes, waaronder Annabel de inktvis en een groepje pinguïns. Wat volgt is een spannend ontsnappingsavontuur.

Speelduur: 90 minuten, Kijkwijzer: alle leeftijden.

Bekijk de trailer of maak kans op 4 vrijkaarten voor Sammy 2 3D!