De Star Wars™ geschiedenis gaat al heel wat jaren terug, maar is nog steeds ongekend populair bij jong en oud. Met de nieuwe LEGO Star Wars Planets kunnen alle Star Wars fans, jong en oud, leuke sets verzamelen om thuis scènes uit de verschillende Star Wars films opnieuw te beleven.

De Star Wars verhalen spelen zich niet alleen af in de ruimte, maar ook op de verschillende planeten die zich in het verre sterrenstelsel bevinden. Planeten zoals Naboo™, Tatooine™ en de Death Star™ spelen een grote rol in de klassieke Star Wars films. De LEGO Star Wars Planets brengen de verhalen die zich op verschillende planeten afspelen tot leven. De nieuwe serie omvat zes sets met elk een bekende Star Wars planeet, een typisch Star Wars ruimteschip, een minifiguur en een voetstukje. De planeten kunnen opgehangen worden om een eigen Star Wars sterrenstelsel te creëren. Voor de echte verzamelaars is het ook mogelijk om de verzameling in een kast te zetten. Dankzij het handige voetstukje met naamplaatje kan je de sets ook neerzetten.

Wil jij kans maken op een serie met 3 LEGO® LEGO Star Wars™ Planeten? Beantwoord dan hieronder de volgende vragen:

  • Wie is jouw favoriete Star Wars karakter?
  • Motiveer je antwoord.

Je kunt je antwoord ook mailen aan de redactie, of reageren met je Hyves of Facebook account. Klik voor meer informatie.