Op de website Otto Prentenboeken kunnen kinderen en ouders vanaf nu kijken en luisteren naar de videoprentenboeken van kinderboekenillustrator Mike Monaghan. Mike ziet met Otto Prentenboeken zijn droom in vervulling gaan. Na het illustreren van kinderboeken voor diverse uitgeverijen kan hij via deze site werk onder eigen beheer uitbrengen.

Kartonnen avonturen
Het eerste prentenboek is onlangs gelanceerd. Het verhaal gaat over het jongetje Harry. Op een dag wordt er een grote kartonnen doos thuis afgeleverd. Het is een verrassing van Papa voor de hele familie. Er zit een grote Home Cinema set in! Papa, mama en zusje zitten meteen voor de buis. Maar Harry heeft alleen oog voor de grote lege doos. Hij neemt hem mee naar zijn kamer – en daar begint een reeks spannende avonturen. Lees verder…

Trailer

 

http://www.peuterplace.nl/kinderboeken/otto-prentenboeken-van-Mike-Monaghan.htm