In de herfstvakantie van 2012 vindt de 12de editie van LEGO® WORLD plaats in IJsselhallen Zwolle. Dit evenement is uitgegroeid tot het grootste kinderevenement ter wereld. Naast de gebruikelijke zes hallen wordt er dit jaar een extra hal bijgebouwd, speciaal om het voor meiden tijdens LEGO WORLD nóg leuker te maken.

Van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 oktober 2012 kunnen bezoekers in IJsselhallen Zwolle genieten van ruim 10 miljoen LEGO stenen en 21.500 m² aan LEGO plezier. Bezoekers vinden hier levensgrote LEGO bouwwerken, LEGO bouwwedstrijden, grote LEGO modellen, een bioscoop, diverse attracties, spannende themawerelden en optredens van artiesten.

LEGO WORLD richtte zich tot nu toe voornamelijk op gezinnen met jongens, maar dit jaar is er ook van alles te beleven voor meisjes. LEGO WORLD besteedt namelijk extra aandacht aan het thema LEGO Friends. Deze nieuwe LEGO lijn is speciaal voor meisjes en is nu al een groot succes. In een speciaal voor LEGO WORLD aangebouwde hal kunnen meisjes hun hart ophalen door met LEGO Friends te bouwen en te spelen maar ook pony’s te verzorgen in een manege met echte pony’s, meedoen met een heuse hondenschool, zang- en dansworkshops volgen en kleding maken op de modeontwerpafdeling.

Dankzij LEGO Friends wordt LEGO WORLD een dagje uit voor het hele gezin.

LEGO WORLD wordt jaarlijks bezocht door ruim 70.000 bezoekers. De online kaartverkoop van LEGO WORLD 2012 is onlangs van start gegaan.
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.LEGOWORLD.nl.

LEGO WORLD 201: Het leukste dagje uit in de herfstvakantie!
wo. 17 t/m di. 23 oktober
IJsselhallen Zwolle
www.LEGOWORLD.nl