Ludieke stunt Bolletje tijdens Nijmeegse Vierdaagse


De 96ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse is vandaag smakelijk van start gegaan. Voedingsmiddelenfabrikant Bolletje trakteerde de ruim 40.000 wandelaars namelijk op een Lopend Buffet. Een buffet dat, in het kader van de Vierdaagse, ook daadwerkelijk met de deelnemers meeliep.

Twee Almelose bakkers droegen een tafel vol ontbijt- en lunchproducten over het parcours. En voorzagen wandelaars die toe waren aan nieuwe energie van ontbijtkoek, rijk belegde beschuiten en crackers en koekjes. Of het lopend buffet heeft bijgedragen aan betere eindtijden is niet bekend. Maar dat de wandelaars er ‘lekkerder’ door hebben gelopen staat vast.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s