Jeslin wint daarmee de droomprijs van iedere aspirant-voetballer: een trainingssessie met Robin van Persie in Londen

Jeslin Niens.jpgVandaag maakt Cartoon Network bekend dat de 12-jarige Jeslin Niens uit Raalte de winnares is van Cartoon Network Voetbaltalent 2012. De voetbaltruc van dit 12-jarige meisje is via verschillende rondes als allerbeste uit de bus gekomen. Deze stoere meid heeft bijna 350 andere deelnemers verslagen, het merendeel jongens. Jeslin reist in de zomer af naar Londen, waar zij samen met de winnaars uit Groot-Brittannië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Polen en Rusland de fijne kneepjes van het voetbalvak leert van topvoetballer Robin van Persie.

Jeslin Niens is dolblij dat ze gewonnen heeft: “Van kleins af aan is het mijn droom om voetballer te worden. Toen ik van vrienden over deze wedstrijd hoorde heb ik gelijk mijn tweelingzusje Laura gevraagd om mijn voetbaltrucje te filmen. Ik was dolblij toen ik gebeld werd dat ik met Robin van Persie mag trainen! Echt een droom die uitkomt!“

 

Cartoon Network Voetbaltalent 2012Voetbaltalent 2012.jpg
Op 30 mei jl. gaf Cartoon Network de aftrap voor Cartoon Network Voetbaltalent 2012. Robin Van Persie en Cartoon Network gingen in juni op zoek naar het Voetbaltalent 2012, waarmee aspirant voetbalsterren de kans van hun leven kregen om met Robin in Londen te trainen. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar konden meedingen naar de titel Voetbaltalent 2012 door hun beste voetbaltruc op de site van Cartoon Network te plaatsen. Uit alle inzendingen maakte de jury een selectie van de 20 beste filmpjes, waarna heel Nederland kon stemmen op het beste filmpje. Jeslin’s video kreeg de meeste stemmen en won daarmee de titel Cartoon Network Voetbaltalent 2012.