Il Grigio heeft weer een nieuwe voorstellingenreeks in 2012. Deze show heet ‘Salute!’, vrij vertaald: welkom! En van harte welkom bent u om van de artiesten met hun acts te genieten. 80 artiesten, allen uit Haaren, in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar zetten een show neer met een hoog ‘wow-gehalte’. Il Grigio treedt dagelijks op van 7 juli tot en met 22 juli.

Meer dan 80 vrijwilligers zijn in touw om de voorstelling mogelijk te maken. Hun beloning is het daverend applaus dat de stralende artiesten in de piste in ontvangst mogen nemen!

Een bijzonder circus, een bezoek waard
In Nederland is de formule van Il Grigio uniek: er wordt geen subsidie aangevraagd en voor de artiesten zijn er geen kosten aan verbonden. Il Grigio draait geheel op de vrijwillige medewerking van vele enthousiaste mensen. Daardoor zijn zowel de toegangsprijs als ook de prijzen van drankjes en versnaperingen laag. Elk jaar wordt in de zomerperiode twee weken dagelijks een spetterende show gepresenteerd. Een bijzonder circus, dat een bezoek meer dan waard is, zeggen de vele bezoekers.

Lees verder…