De wedstrijd VOETBALTALENT 2012, waarbij Cartoon Network en Robin van Persie op zoek zijn naar de jongen of het meisje met de beste voetbaltruc, gaat de tweede fase in. De inzendtermijn is nu gesloten en iedereen kan stemmen op de twintig beste finalefilmpjes. Iedereen die stemt via www.cartoonnetwork.nl/voetbaltalent2012/ maakt meteen kans op een Nintendo Wii console. Stemmen kan tot en met 8 juli a.s. De jongen of het meisje in de video met de meeste stemmen wint de droomprijs van iedere aspirant-profvoetballer: een trainingssessie met Robin van Persie in Londen.

Uit de ruim 350 filmpjes die via http://www.CartoonNetwork.nl zijn geüpload, heeft de jury de twintig beste filmpjes gekozen. Deze zijn vanaf morgen te bekijken op www.CartoonNetwork.nl. Het filmpje met de meeste stemmen wint, dus de finalisten roepen iedereen op om te stemmen op hun filmpje. Stemmen mag zo vaak als je wilt en wordt beloond: onder alle stemmers wordt een Nintendo Wii console verloot.

Cartoon Network Voetbaltalent 2012
Kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen meedingen naar de titel ‘Voetbaltalent 2012’, door hun beste voetbaltruc op de site van Cartoon Network, www.CartoonNetwork.nl te zetten. Van 29 juni tot en met 8 juli a.s. kan er gestemd worden op de twintig beste video’s. Het filmpje met de meeste stemmen wint een trainingssessie met Robin van Persie in Londen! De winnaar reist samen met één ouder af naar Engeland, waar hij of zij de fijne kneepjes van het voetbalvak leert van topvoetballer Robin van Persie.