Het Monster van Parijs (Un monstre à Paris) is een heerlijk animatieavontuur, van de makers van SHARK TALE, met een hartverwarmend monster in 3D.

Parijs, 1910. Emile, een verlegen filmoperateur, en Raoul, een uitbundige uitvinder, gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking zaait. Dat leidt tot een spannend avontuur door de straten van Parijs. De bus waarin ze rijden belandt zelfs in de Seine.

Ondertussen valt Raoul voor de charmes van een elfjesachtige zangeres, maar hij is niet de enige, ze weet de politiecommissaris en zelfs het monster met haar zangkunsten te betoveren. Maar is het monster werkelijk zo gevaarlijk als het lijkt? Misschien vormt de ambitieuze politiecommissaris wel een grotere bedreiging…

Nederlandse cast: Sander Lantinga, Coen Swijnenberg en Birgit Schuurman

Kijkwijzer: 6 jaar, geweld, angst

Wil je kans maken op vrijkaartjes voor deze film? Houd de actiepagina van peuterplace.nl in de gaten!