Cartoon Network Recordpoging.jpgGeslaagde recordpoging in Woudestein Stadion

Vandaag gaf Cartoon Network samen met Barbara Barend de bijzondere aftrap voor de actie ‘Cartoon Network Voetbaltalent 2012′ in het Woudestein Stadion. Met deze actie maken kinderen kans om een trainingssessie te winnen met de beste voetballer van het moment: Robin van Persie, door het insturen van een video met hun beste voetbaltruc. 107 jonge voetballers waren naar het stadion gekomen om gelijktijdig het trucje ‘rond de wereld’ uit te voeren, een truc waarbij kinderen met hun voet een rondje om de bal maken, terwijl de bal in de lucht is. Barbara Barend gaf het startsein voor de recordpoging. Maar liefst 29 kinderen lukte het om de truc met succes uit te voeren, een zeer geslaagde recordpoging.

Vanaf 1 juni kunnen kinderen via de website www.CartoonNetwork.nl filmpjes uploaden van hun beste voetbaltruc en daarmee kans maken op een trainingsessie van Robin van Persie in Londen!

 

Cartoon_Network_2012_logo.jpgOver de actie “Cartoon Network Voetbaltalent 2012”
Van 1 tot en met 14 juni 2012 kunnen kinderen tot en met 15 jaar een filmpje uploaden van hun beste voetbaltruc op de site van Cartoon Network, www.CartoonNetwork.nl. Van 18 – 28 juni kan er gestemd worden op alle ingestuurde video’s. Het filmpje met de meeste stemmen wint een voetbalclinic met Robin van Persie in Londen! De winnaar reist samen met één ouder af naar Engeland, waar hij of zij de fijne kneepjes van het voetbalvak leert van topvoetballer Robin van Persie.