Woensdag 30 mei – Woudestein Stadion van Excelsior te Rotterdam – 13.30 uur

Voetbalfans opgelet! Trap je graag een balletje? Denk jij het in je te hebben om een heuse profvoetballer te worden? Doe dan mee met de Cartoon Network Voetbal wedstrijd en win een trainingssessie van niemand minder dan ROBIN VAN PERSIE in Londen! Op 30 mei a.s. wordt in het Woudestein Stadion van Excelsior de aftrap gegeven voor deze buitengewone wedstrijd. Jij kunt hierbij aanwezig zijn en meehelpen het wereldrecord ‘rond de wereld’ (als de bal in de lucht is, met je voet een rondje om de bal maken) te verbreken.

MELD JE AAN VOOR DE RECORDPOGING
Wil jij een balletje trappen in het stadion van Excelsior en helpen het record ‘rond de wereld’ te verbreken? Stuur dan een mail naar info@mediatornado.nl met:

  • Volledige naam
  • Leeftijd (deelnemers mogen maximaal 15 jaar zijn)
  • (Mobiele) telefoonnummer

Je ontvangt dan een uitnodiging met alle informatie voor de recordpoging. Deze gezellige middag vindt plaats op 30 mei a.s. in het Woudestein Stadion van Excelsior te Rotterdam. De recordpoging start om 13:30 uur en duurt tot 14:30 uur. Na afloop mag je de mooie Cartoon Network voetbal houden!

WIN EEN TRAININGSSESSIE MET ROBIN VAN PERSIE IN LONDEN
Hou jij van voetbal? Cartoon Network ook en daarom ben jij uitgenodigd om mee te doen aan een unieke wedstrijd! Van 1 tot en met 14 juni 2012 kunnen kinderen tot en met 15 jaar een filmpje uploaden van hun beste voetbaltruc op de site van Cartoon Network, www.CartoonNetwork.nl. Van 18 – 28 juni kan er dan gestemd worden op alle ingestuurde video’s en het filmpje met de meeste stemmen wint de clinic met Robin van Persie in Londen! De winnaar reist samen met één ouder af naar Engeland, waar hij of zij de fijne kneepjes van het voetbalvak leert van topvoetballer Robin van Persie. Wil jij deze onvergetelijke trip winnen? Trek je voetbalschoenen aan, zet de camera op scherp en stuur ons je beste voetbaltrucs! Je mag meerdere video’s insturen.