Pathé Scheveningen presenteert een lang en gezellig Paasweekend voor de hele familie. Van vrijdag 6 t/m maandag 9 april zijn er voorpremières van Sneeuwwitje, Dr. Seuss’ De Lorax en het Verdwenen Bos 3D en Winx Club: Het Magische Avontuur 3D. Eerste en tweede paasdag kunnen kinderen zich bij McDonald’s Kurhausweg laten schminken als hun favoriete filmkarakter. Voor tijden en tickets: www.pathe.nl/scheveningen.

SNEEUWWITJE
Julia Roberts, Lily Collins en Armie Hammer spelen de hoofdrollen in een spectaculaire en humoristische versie van het klassieke sprookje. De stemmen in de Nederlandse versie zijn van Carice van Houten, Irene Moors en Jan Kooijman.

De boosaardige koningin heeft een oogje op de knappe prins, maar hij is verliefd op Sneeuwwitje. Jaloers en woedend verbant de koningin haar naar het woud. Maar daar wordt Sneeuwwitje niet verslonden door een beest, maar krijgt ze juist hulp van zeven dwergen.

 DR. SEUSS’ DE LORAX EN HET VERDWENEN BOS 3D
Een 3D-animatiefilm naar het beroemde kinderboek van de makers van Verschrikkelijke Ikke. Met de stemmen van Isa Hoes, Frits Lambrechts, Willeke Alberti en René van Kooten.

Een jongen gaat op zoek naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Om zijn plan te laten slagen moet hij op zoek naar het verhaal van het eigenwijze bosfiguurtje, de Lorax.

WINX CLUB: HET MAGISCHE AVONTUUR 3D
Een spannende en magische 3D-animatiefilm over de populaire Winx Club met de stemmen van Birgit Schuurman, Georgina Verbaan en Jennifer Ewbank.De feestelijkheden op de feeënschool Alfea zijn net begonnen als de boosaardige Trix roet in het eten gooit. Zonder de stoere Bloom, de oprichtster van de Winx Club, moeten de Winx Stella, Flora, Layla, Tecna en Musa hoe ze niet alleen hun feest verknalt maar ook nog eens een belangrijk, geheimzinnig voorwerp steelt.

Behalve deze voorpremières draaien in het paasweekend ook nog gezellige en spannende familiefilms zoals Sprookjesboom De Film, The Muppets en Achtste-Groepers Huilen Niet. Op Eerste en Tweede Paasdag kunnen kinderen zich bovendien van 14.00 tot 17.00 uur bij McDonald’s Kurhausweg laten schminken als hun favoriete filmkarakter. Bij Pathé Scheveningen is het gemakkelijk en goedkoop parkeren in Parking Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426. Uitrijkaarten (4,50 euro) zijn te koop in de bioscoop.