Vanaf 13 april op Cartoon Network

CN Checker (1).jpgHoe snel stijgt een ballon, gevuld met helium, naar de hemel? Kun je op water lopen? Hoe hard moet je fietsen om voldoende energie te produceren voor jouw stereo? Als jij de antwoorden op deze en nog veel meer gekke vragen wilt weten, dan is CN Checker de show voor jou! Jimi Blue en zijn beste vriend Mitja Lafere proberen de antwoorden te vinden op al jouw vragen. De wetenschappers voeren de meest bijzondere experimenten uit om alles te onderzoeken.

CN Checker is grappig, leerzaam, boordevol verrassingen en geschikt voor het hele gezin! De jongens geven alle achtergrondinformatie over de werking van het experiment, die soms anders blijkt te werken dan ze vooraf dachten. Dat levert soms de nodige spanning op!

Lijst van afleveringen:
1. Electricity
2. Paper Boat
3. Spider-Man
4. Jump/ Gravity
5. Underwater
6. Walk over water
7. Kite Buggy

Laat je verwonderen door de meest spectaculaire wetenschappelijke weetjes in CN Checker. CN Checker is vanaf 13 april iedere vrijdag te zien om 16:45 uur.