Happy Feet 2™ – De Game is een muzikaal 3D avontuur voor de hele familie geïnspireerd op de fantasierijke wereld van Antartica van de komende animatiefilm Happy Feet 2 van Warner Bros. Pictures in samenwerking met Village Roadshow Productions. De game is beschikbaar voor Xbox 360®, PlayStation®3, Wii™, Nintendo 3DS™ en Nintendo DS™.

Happy Feet 2 – De Game brengt het Antarctische avontuur van de film tot leven met grappige pinguïn danswedstrijden en buikglijraces en puzzels,” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De game heeft een compleet nieuw danssysteem, gebaseerd op de controller, waarmee kinderen en gezinnen op de maat van de muziek hun avonturen verder beleven, waardoor de ervaring van de film wordt uitgebreid.” Lees review Wii-versie van Happy Feet 2.