Vanaf 30 november is Dolfje Weerwolfje, onze grootste kinderboekenheld, ook te zien in een spannende bioscoopfilm! Om dit te vieren krijgt iedereen de kans om een nieuw avontuur van Dolfje te bedenken in de wedstrijd Mijn Dolfje Weerwolfje Verhaal!

Voor iedereen die 13 jaar of jonger is en veel fantasie heeft, is dit dé kans! Verzin jij een eigen verhaal met Dolfje in de hoofdrol? Paul van Loon kiest samen met zijn mede-jury leden filmproducent Burny Bos en scenarioschrijver van de film, Tamara Bos de winnende verhalen uit.

Zodra je je hebt aangemeld op deze site, kun je je eigen verhaal schrijven of heel makkelijk uploaden. Wanneer je je verhaal hebt ingestuurd, kan er op je gestemd worden. Natuurlijk wil jij de meeste stemmen binnen slepen, want hoe meer stemmen je behaalt, hoe groter de kans dat jij in de finale terecht komt! De schrijfwedstrijd duurt precies 5 weken. Aan het eind van elke wedstrijdweek gaan de 5 verhalen met de meeste stemmen door naar de finaleronde. Zorg dus dat er veel op jouw verhaal gestemd wordt! Vraag al je vrienden en familie om op jouw verhaal te stemmen. In de finale zal de jury alle 25 finalisten beoordelen, en de 5 winnaars kiezen.

Op www.mijndolfjeweerwolfjeverhaal.nl staat precies wat je moet doen en hoe je kans maakt op de hoofdprijs en een van de andere prijzen. Vanaf 30 november is de site online. De wedstrijd start op 7 december.

Hoofdprijs (5 winnaars)
Maar liefst 5 winnaars krijgen de prachtige hoofdprijs. Jouw verhaalidee wordt uitgewerkt tot een nieuw Dolfje Weerwolfje verhaal. Dit verhaal zal gedrukt worden in een boekje dat hoort bij de unieke DVD uitgave van de Dolfje Weerwolfje film, die in maart 2012 verschijnt. Bij jouw verhaal komt je naam en / of een foto te staan. Als winnaar krijg je gratis 10 exemplaren van deze uitgave, zodat je hem trots kunt uitdelen aan je familie, vriendjes en vriendinnetjes. Daarbij krijgen de 5 winnaars ook een door Paul van Loon gesigneerd exemplaar van het Dolfje Weerwolfje filmboek, en nog veel meer leuke Dolfje-prijzen.

Tweede prijs (20 winnaars)
Dring je met jouw verhaal door naar de finale, maar wordt je uiteindelijk niet gekozen als winnaar? Dan krijg je toch een mooie prijs. Alle namen van de finalisten worden op een erelijst afgedrukt in het speciale boekje dat hoort bij de unieke DVD uitgave. Natuurlijk krijg je van deze uitgave een exemplaar toegestuurd, samen met het Dolfje Weerwolfje filmboek.

Stemmers ook in de prijzen
Niet alleen de deelnemers maken kans op mooie prijzen. Ook onder alle mensen die stemmen op de verhalen worden 25 exemplaren van de unieke DVD uitgave verloot!
Deze wedstrijd is een initiatief van filmdistributeur Benelux Film Distributors en producent BosBros.

Dolfje Weerwolfje is de verfilming van het eerste boek van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. De regisseur is Joram Lürsen. Het scenario is geschreven door Tamara Bos. De hoofdrollen worden vertolkt door Ole Kroes, Kim van Kooten, Remko Vrijdag, Maas Bronkhuyzen, Joop Keesmaat en Trudy Labij