13:30 – 15:00 uur Media Markt – Binnenwegplein 50-52, Rotterdam

De vrolijke reuzenpanda Po uit de populaire DreamWorks animatiefilm Kung Fu Panda 2 beleeft woensdag 23 november de primeur op Blu-ray en DVD. En om dat te vieren krijgt Po, als enige reuzenpanda in Nederland, op deze dag een hele bijzondere verrassing: Po’s pootafdruk wordt vereeuwigd met een eigen tegel op de Walk of Fame! De stichting Walk of Fame neemt om 13:30 uur op feestelijke manier de pootafdruk van Po in de Media Markt te Rotterdam.

Naast het spektakel van het maken van de pootafdruk worden fans en winkelend publiek ook getrakteerd op verse hapjes uit de wok en leuke cadeautjes om dit heugelijke moment te vieren. Van 14:00 uur kan het winkelende publiek op de foto met Po.

Voorafgaand aan deze bijzondere happening staat ook de treinreizigers in Amsterdam een verrassing te wachten: van 8:00 tot 10:00 uur deelt Po de Panda de Metro krant uit!