A-Film Distribution brengt Snow White (in de VS bekend onder de titel Mirror Mirror) vanaf maart 2012 uit in de Nederlandse bioscopen. Snow White is een spectaculaire versie van het klassieke sprookje met Oscar®-winnares Julia Roberts als de boze koningin en Lily Collins als Sneeuwwitje. Een levendig, komisch avontuur vol jaloezie, romantiek en verraad zal de harten van het publiek voor zich winnen. De regie is in handen van regisseur Tarsem Singh. De film wordt ook in een Nederlandse versie uitgebracht en is vanaf 22 maart 2012 in de bioscoop te zien.

Sprookje
Regisseur Tarsem Singh herschrijft de sprookjesgeschiedenis als een slechte tovenares (Roberts) liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje (Lily Collins) te stelen en de aandacht van de prins (Armie Hammer) te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht…

Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin. Een episch spektakel vol magie en humor in de verbluffende visuele stijl van Tarsem Singh is het gevolg.

Bekijk hier de trailer van Snow White.