Opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en alle kinderen opgelet! Op zondag 4 december a.s. vindt in De Scheg te Deventer het leukste en gezelligste feest van Oost-Nederland plaats: Het Sinterklaas Feest 2011. Honderden kinderen kunnen samen met Sinterklaas zijn verjaardag vieren tijdens een 75-minuten durende kindvriendelijke show, boordevol muziek.

Een dag voor de officiële verjaardag van Sinterklaas wordt in het sportcomplex De Scheg (pal naast de A1) in Deventer het spetterende Sinterklaas Feest 2011 georganiseerd. Dit belooft het grootste Sinterklaasfeest in Oost-Nederland te worden; een onvergetelijk familie uitje voor iedereen die Sinterklaas wil vieren met een heus feest. De populaire kinderhelden Sjon & Sjeffrie en de enige echte Coole Piet Diego zijn samen met Sinterklaas van de partij, komt u ook? Het Sinterklaas Feest 2011 begint om 13:00 uur en duurt tot 14:15 uur.

Gratis kaarten of PeuterPlace Tickets
Vanaf 9 november kun je PeuterPlace Tickets bestellen tegen gereduceerd tarief (€ 10,63) met een speciale kortingscode. Via een mail&win-actie maak je kans op 4 gratis tickets!