Op 9 november a.s. gaat de TV-serie DE WONDERLIJKE WERELD VAN GUMBALL in première op Cartoon Network. 

Over de serie
De Wonderlijke Wereld van Gumball is een komische serie voor jong en oud en draait om het leven van de familie Watterson, met in het stralende middelpunt Gumball. Hij krijgt te maken met de proeven en beproevingen van ieder 12-jarige jongetje – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

De familie van Gumball vormt het kloppende hart van de show. Ze hebben een sterke band,steunen elkaar en zijn lief,maar vormen helaas een ramp voor de samenleving. Ze kunnen daar zelf niets aan doen, ze doen echt hun best. Alleen pakt het voor hun omgeving nooit goed uit….

Mam werkt hard om voor iedereen te kunnen zorgen, maar door al deze stress heeft ze nogal een kort lontje. Pap doet wat hij kan voor de familie, zolang het maar niets met werken te maken heeft. Anais is de slimste van het stel, maar niemand luistert naar haar, want ze is een baby. En Darwin, ach ja…. Darwin is een vis, dus geef hem een kans. En in het stralende middelpunt staat Gumball.

Trailer

www.dewonderlijkewereldvangumball.nl