Kinder Halloween in Movie Park Germany


Op een prachtige herfstdag rijden we in anderhalf uur naar Movie Park Germany om er de Halloween sfeer te proeven. Voor het Halloween Horror Fest heeft het attractiepark maar liefst 400 medewerkers aangenomen om haar bezoekers gegarandeerd schrik aan te jagen. Van 6 oktober tot en met 5 november laat Movie Park Germany drie dagen per week van 18.00 tot 22.00 uur twee honderd vampieren, zombies en andere monsters los op haar gasten. Het Horror Fest is daarom niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar.

Kinder Halloween
Maar er is ook gedacht aan gezinnen met jonge kinderen, zij kunnen van 12.00 tot 17.00 uur terecht in de monstervrije zone in Nickland, bij Kinder Halloween. Daar zijn we wel benieuwd naar! Jij ook? Lees ons ervaringsverslag…

Fotoimpressie

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s