LEGO Star Wars.jpgStar Wars fans opgelet! Op zaterdag 22 oktober vertoont Cartoon Network om 10:45 uur de korte film Star Wars: Padewans op Tournee. Deze LEGO Star Wars special is een komisch avontuur, dat de Star Wars harten van jong en oud zal verwarmen.

In LEGO Star Wars: Padewans op Tournee verandert een alledaagse excursie van de Jedi Academie in een luidruchtig komisch avontuur. Wanneer Meester Yoda een groep onstuimige Yedi jongeren door de kamers van het Senaat leidt, voelt hij een verstoring in de Kracht. Als hij wordt opgeroepen om te helpen de Republiek te redden, ontdekt hij dat een van de jongeren in het geheim zijn schip is geënterd.. en een voorliefde voor avontuur heeft!  Ondertussen krijgen C-3PO en R2-D2 de leiding over de luidruchtige groep, maar al snel zijn zij de controle over de situatie kwijt. Terwijl de kwade Sith zich voorbereidt om grote schade aan te richten, moeten Yoda en de droïden ervoor zorgen dat hun jonge pupillen niet in 1000 steentjes verscheurd worden!

Deze korte film van 22 minuten is zaterdag 22 oktober te zien op Cartoon Network om 10:45 uur. De herhaling wordt op zondag 23 oktober om 15:30 uur uitgezonden.


www.cartoonnetwork.nl