Grote pret voor peuters en kleuters

In Nederland gaat Cartoonito van start op 12 oktober 2011 met een sterk en gevarieerd televisieaanbod voor kinderen van 3 tot 6 jaar en hun ouders. Cartoonito werd in mei 2007 in Groot-Brittannië geïntroduceerd en is daar ondertussen uitgegroeid tot het meest wijdverspreide betaal TV-kanaal voor kleuters!

Tezamen met de klassiekers op Boomerang zoals Garfield, Pink Panther, The Flinstones, Looney Tunes of Yogi Bear, kunnen kinderen tijdens het Cartoonito blok naar geweldige nieuwe shows als Bananen in Pyjama´s, Jelly Jam, Baby Looney Tunes, Gerald McBoing Boing en Paddington Bear kijken.

Doe mee aan de Cartoonito prijsvraag op PeuterPlace.nl en maak kans op een cool Cartoonito prijzenpakket bestaande uit een Cartoonito Shirt, een knuffel en een autosticker!

VANAF 12 OKTOBER IEDERE DAG OP BOOMERANG
Maandag tot vrijdag om 05:30, 11:00 & 18:00u
Zaterdag en zondag van 06:00 tot 08:00u