Bobbejaanland, 5 oktober 2011 – Het is stilaan een traditie, voor dé gezelligste Halloween moet je van 22 oktober tot 6 november bij ’t Plezantste Land zijn. Heksen, weerwolven, zombies en vampieren nemen opnieuw hun  intrek in het cowboydorp, dat is omgetoverd tot een spookstad met prachtige decoraties en een typische griezelige, maar gezellige Halloween-sfeer. Nieuw is de unieke  theatershow VAMPires van Nederlandse wereldkampioene stage illusions Sittah Koene, naast de diverse andere animaties (dagelijks van 13u tot 16u). Lees ons ervaringsverslag…

VAMPires!
VAMPires is een gloednieuwe theatershow vol spannende illusies die op een unieke wijze ondersteund worden door 4D-elementen. Iedere bezoeker voelt letterlijk de magie. In VAMPires doet wereldkampioene stage illusions Sittah Koene alles waar zij om bekend staat: unieke sensationele illusies, knappe dans-choreografieën, duizelingwekkende actie gecombineerd met hoogstaande acrobatiek in een mix van spannende en herkenbare muziek. Het is  een nieuwe manier om een live show te beleven. Bobbejaanland geeft hierdoor als eerste pretpark ter wereld een volledig nieuwe dimensie aan parkshow-entertainment. De 30 minuten durende show zal meermaals per dag te zien zijn in de Bobbejaanland theaterzaal

FUZZ! Halloween Nocturne met vuurwerk 29-10
Op zaterdag 29 oktober is Bobbejaanland uitzonderlijk later open tot 22.00u voor de FUZZ! Halloween Nocturne, georganiseerd in samenwerking met jongerenzender JIM. VJ’s Eline en Sean presenteren diverse artiesten zoals Bandits, Kevin, en Lasgo. DJ’s Peter Luts, F.R.A.N.K. en Dimi verzorgen ieder op hun beurt stevige danssets. Met deze optreden, sfeervolle verlichting  én een spetterend  vuurwerk gegarandeerd een huiveringwekkend geslaagde avond.

Bobbejaanland uitverkocht 30-10
Op zondag 30 oktober organiseert een grote telecomoperator in Bobbejaanland zijn klantendag. ’t Plezantste Land is die dag exclusief open voor 15.000 klanten die hun ticket reeds geboekt hebben. Het park dus niet toegankelijk voor mensen die hiervoor geen ticket hebben.

Website: www.bobbejaanland.be.

Bekijk onze themarubriek Halloween met kleurplaten, knutsels, recepten en tips voor (spel)activiteiten!