Europa’s grootste Halloween Event vanaf 6 oktober elke donderdag, vrijdag en zaterdag

Tickets voor 29, 30 en 31 oktober alleen in de voorverkoop

Vanaf 6 oktober tot en met 5 november wordt Halloween weer met een groots evenement gevierd in Movie Park Germany. De gasten van het grootste film- en entertainmentpark van Europa wordt elke donderdag, vrijdag en zaterdag schrik aangejaagd. Van 18.00 tot 22.00 uur zorgen 200 demonen, monsters en zombies er voor dat bij iedereen de schrik om het hart slaat. Vanuit de dichte mist besluipen de afgrijselijke wezens de bezoekers en met hun afzichtelijke uiterlijk, krijsende gillen en hun doorborende blikken bezorgen ze iedereen gegarandeerd kippenvel. De monsters komen overal tevoorschijn, ook vanuit plekken die niemand verwacht. Wie in een attractie denkt te kunnen schuilen, kan beter niet in de nieuwe indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory gaan. Daar jagen de bezoekers samen met de historische Nederlander Abraham Van Helsing op vampieren en andere bloeddorstige wezens.

Kinder-Halloween
Omdat het Horror Feest voor kinderen niet geschikt is, is er overdag tussen 12.00 en 17.00 uur Kinder-Halloween. De jongsten kunnen pompoenen snijden, zich laten schminken, vogelverschrikkers maken en het typisch Amerikaanse trick-or-treat-spel spelen. Lees het ervaringsverslag op PeuterPlace.nl.

Meer dan een miljoen Horror-fans
Het schrik- en angstprincipe heeft ervoor gezorgd dat het Halloween Horror Feest in Movie Park Germany erg succesvol is. Movie Park Germany heeft 13 jaar geleden als eerste Europees park het Amerikaanse voorbeeld gevolgd om Halloween te vieren. Inmiddels zijn meer dan 1,4 miljoen bezoekers over hun angst heen gestapt. Op sommige openingsdagen worden zelfs record-bezoekersaantallen van 30.000 bezoekers gehaald.

Vierhonderd extra medewerkers
Zulke hoge bezoekersaantallen schept de verplichting kwaliteit te garanderen en het Halloween Horror Feest elk jaar te verbeteren. Zo zijn er in 2011 16 Halloween-dagen en gaat het feest ook nog enkele dagen na 31 oktober door. Voor dit Halloween-evenement worden in totaal zo’n 400 extra medewerkers in dienst genomen; 200 om monster te zijn en 200 om de horrorlabyrinten en extra shows in het park gestalte te geven.

Movie Park Germany hanteert ook tijdens het Halloween Horror Feest speciale all inclusive-prijzen voor groepen groter dan twintig personen. Entree tot het park én onbeperkt eten en drinken in vijf restaurants, waaronder het nieuwe en spannend ingerichte Van Helsing’s Club, kost 43 euro per volwassene en 36 euro per kind.
Alle extra Halloween-attracties zijn bij de reguliere entreeprijs inbegrepen. Vanwege de vele bezoekers zijn tickets voor 29, 30 en 31 oktober alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Meer informatie en tickets via www.moviepark.nl.

Bekijk onze themarubriek Halloween met kleurplaten, knutsels, recepten en tips voor (spel)activiteiten!