Woensdag 5 oktober wordt een spannende dag. Op deze dag komt de eerste LEGO® vlucht aan in Nederland vanuit LEGO Denemarken voor het evenement LEGO WORLD in de herfstvakantie in Zwolle.

Miljoenen LEGO stenen, kleine en grote LEGO modellen komen deze dag aan op het Nationaal Luchtvaart- en Themapark AVIODROME in Lelystad om uiteindelijk getransporteerd te worden naar het grootste LEGO evenement van de wereld.

De prinses Amalia, een bijzondere DC-3 Dakota, komt aanvliegen en landt omstreeks 13.45 uur bij het AVIODROME.

Onder begeleiding van 30 stoere motoren met zwaailichten, taxiet het vliegtuig naar het ontvangstterrein. De piloot begroet de kinderen met een LEGO WORLD vlag uit het raam.

De deuren van het vliegtuig gaan open en de LEGO karakters stappen uit. Stewardessen van AVIODROME komen met de eerste LEGO bouwwerken en LEGO dozen het vliegtuig uit. De metershoge LEGO modellen worden uit het laadruim gehaald.

Ook de artiesten die tijdens LEGO WORLD optreden, zijn aanwezig tijdens dit unieke “LEGO welkomstfeest “. Zo zorgen Sjon & Sjeffrie en Bart & Bertus voor een geweldige sfeer bij de intocht.

De enthousiaste ontvangst van de intocht wordt beloond. De LEGO karakters delen LEGO stenen uit in plaats van pepernoten.

De LEGO modellen en dozen worden in de gereedstaande vrachtwagen geladen en die gaat vervolgens op weg naar de opbouw van LEGO WORLD in Zwolle, waar in de herfstvakantie het grootste LEGO evenement van de wereld zal plaatsvinden.

Kinderen, ouders en grootouders vanuit heel Nederland worden uitgenodigd om bij deze “LEGO intocht” aanwezig te zijn om van dit evenement een groots LEGO feest te maken.

Wil je ook nog eens genieten van 10.000 vierkante meter luchtvaart- historie dan krijg je die dag 25% korting op de entree voor het Luchtvaart- en Themapark AVIODROME. Kijk voor meer informatie of meld je aan op: http://aviodrome.LEGOWORLD.nl