De vrolijke avontuurlijke jeugdserie Doctor Cheezy  is vanaf zaterdag 8 oktober te zien om 19:00 uur bij Villa Achterwerk/Z@pp op Nederland 3.

Synopsis
Als Benjy, Talisha, Liewe, Faris en Fee ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy, raken ze hopeloos de weg kwijt. Op hun tocht terug naar het kamp zijn de kinderen
volledig op elkaar aangewezen. Het gaat stroef tussen Fee, de dochter van de leiding van het dieetkamp, en de stevige kinderen die er kwamen om af te vallen. Toch ploeteren ze samen voort op een zware, grappige, maar soms ook
bloedstollende tocht terug naar het kamp. Ze liften mee met een onhandige boswachter, stelen eten op een begrafenis, ontsnappen aan een woeste garagehouder en delen uiteindelijk hun geheimen, angsten en verlangens. Ze leggen voor het eerst in tijden het harnas af dat ze in jaren om zich heen hebben opgebouwd en worden vrienden voor het leven.

Mail en Win: Maak kans op een leuk prijzenpakket met een Cheezy Shirt, rugzak en een DVD!

Trailer Aflevering 1

vanaf  zaterdag 8 oktober om 19:00 uur te zien bij de VPRO op z@pp/nederland 3