Voor de verkoop van meer dan 500.000 DVD’s van haar boekverfilmingen Afblijven, Timboektoe, Radeloos en Lover of Loser, én het feit dat ze de meest verfilmde schrijfster van Nederland is, werd Carry Slee jl zondag 25 september tijdens de druk bezochte 20ste TINA-dag in attractiepark Duinrell in Wassenaar verrast met een prachtige Award.

Niemand minder dan Dave Scham, regisseur van de vijfde boekverfilming Razend, die vanaf 12 oktober in heel Nederland te zien is, en de Razend-acteurs (vlnr) Juliet Daalder, Lennart Timmerman, Tim Holwerda, Abbey Hoes, Mingus Dagelet en Hassan Slaby overhandigden haar de Award.

Tegelijkertijd werd het eerste exemplaar van Razend – de filmeditie uitgereikt, de bestseller waar de film op is gebaseerd. De filmeditie zit vol foto’s van de acteurs, stills uit de film, een interview met Carry Slee, tips om zelf de regisseren, een te gekke quiz en nog veel meer. Na afloop konden alle fans met de acteurs op de foto en ze het hemd van het lijf vragen.

Carry Slee: “Voor mij was de award een superverrassing. De meest verfilmde schrijfster en al 500.000 dvds verkocht. Mijn dag kon niet meer stuk. 12 oktober aanstaande komt de film Razend in de bioscoop, ik kan niet wachten. Dave Schram heeft er een prachtfilm van gemaakt, hij heeft zichzelf weer overtroffen.”