Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin K3 de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, bracht Studio 100 in 2011 deze splinternieuwe musical ‘ uit . ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met z’n drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? Lees verder…

 

 

K3 in spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland’

Titelsong ‘Alice in Wonderland’ verkrijgbaar op CD