Op zondag 25 september a.s. organiseren vrijwilligers van het regioteam Limburg van het Wereld Natuur Fonds een recordpoging in Attractiepark Toverland. Om aandacht te vragen voor alle wilde dieren die het WNF beschermt, worden in een tijdsbestek van nog geen 5 uur maar liefst 1.800 kinderen geschminkt. De kinderen krijgen twee afbeeldingen van een wild dier op hun gezicht geschminkt en om 15:00 uur zullen alle kinderen één grote dominoreeks van wilde dieren vormen. Het belooft een kleurrijk beeld op te leveren!

Aandacht voor alle wilde dieren
Zondag 25 september a.s. om 10:00 uur wordt het startsein gegeven voor de schmink recordpoging van het WNF in Attractiepark Toverland. Het oude WNF record, dat dateert uit 2009, staat op 1.719 kinderen. Ditmaal worden de gezichten van alle kinderen met een bijzondere dubbelafbeelding van een wild dier geschminkt.  Om 15:00 uur wil het WNF een nieuw record neerzetten van 1.800 geschminkte kinderen, die in het park een grote slinger van wilde dieren vormen. Alle kinderen gaan op zoek naar hun wilde dierendubbelganger en vormen zo een lange rij van wilde dieren in het park. Van jaguar-zebra´s tot giraffe-tijgers: het wordt een wilde beestenboel in Attractiepark Toverland!

Voor houders van een Ranger-Bamboekidspaspoort is een bezoek aan Attractiepark Toverland op 25 september extra voordelig: op vertoon van het paspoort krijgen maximaal 4 personen (>1,20 meter) een € 5,- korting op de reguliere entreeprijs.