LEGO® WORLD is het grootste LEGO spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de 11de keer plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. Van woensdag 19 t/m woensdag 26 oktober 2011 kun je wederom genieten van meer dan 20.000 m² (6 grote hallen) vol met heel veel LEGO plezier en miljoenen LEGO steentjes. Je kunt er onder andere terecht voor: levensgrote LEGO bouwwerken, LEGO modellen, een heuse bioscoop, spectaculaire attracties, LEGO bouwwedstrijden, spannende LEGO themawerelden en bekende artiesten zoals Sjon & Sjeffrie!

LEGO WORLD zal dit jaar extra aandacht besteden aan het thema Star Wars. Ga samen met echte Star Wars Troopers op de foto en bekijk ruimteschepen van ruim 10 meter. Ook het LEGO Ruimtevaartthema zal extra worden vormgegeven door middel van een raket, satellieten en een model van het ISS-ruimtestation. Wil je astronaut worden dan hebben wij zelfs een echte astronautentrainer op het evenement.

Met LEGO Ninjago begeef je je in een Oosterse tuin en kun je zelfs Ninja Master worden door de survivalbaan te doorlopen.

In samenwerking met YouTech.nl wordt extra aandacht besteed aan het Techniek- & Duurzaamheidplein waar je kennis kunt maken met geweldige duurzaamheidprojecten en natuurlijk ook kunt bouwen met Technisch LEGO.

Wil jij kans maken op gratis toegangskaarten voor LEGO WORLD? Doe dan mee aan de prijsvraag op PeuterPlace.nl!

LEGO WORLD wordt bezocht door meer dan 70.000 bezoekers en is ieder jaar uitverkocht!
Dus wees er snel bij en ga direct naar www.LEGOWORLD.nl.