Met een opbrengst van 36,2 miljoen USD staan The Smurfs (3D) sinds de opening afgelopen weekend op nummer 1 in de Amerikaanse bioscopen. In Nederland is eindelijk zo ver en zullen De Smurfen (3D) in zowel de originele als de Nederlandse versie overal te zien zijn.

Hoogste tijd dus voor een diepgaand interview met de Amerikaanse sterrencast van deze bijzonder goed onthaalde film. Bekijk hieronder het gloednieuwe video interview met o.a. Hank Azaria, Neil Patrick Harris en Sofia Vergara en natuurlijk De Smurfen zelf. Niet alleen vertelt Azaria over zijn rol als Gargamel, maar ook De Smurfen zelf komen aan het woord en doen een boekje open over hun spannende avonturen in het wilde New York City.

De Smurfen (3D) vanaf 3 augustus overal in de bioscoop
Wanneer de kwade tovenaar Gargamel hun dorp aanvalt, ontsnappen de Smurfen via een magische doorgang, die ‘eens per blauwe maan’ geopend is. Ze komen terecht in een vreemde, nieuwe wereld, die in niets lijkt op wat ze ooit hebben gezien: New York. Ze zitten vast in Manhattan en om weer thuis te komen, moeten Grote Smurf en de anderen een echte blauwe maan zien te ‘smurfen’ voordat Gargamel ze vindt.

Stemmencast: Kim-Lian van der Meij, Jack Wouterse, Tygo Gernandt, Freddie Tratlehner, Ollicio Locadia, Pepijn Lanen, Sascha Visser, Giel Beelen, Johnny Kraaijkamp jr., Sander de Heer, Frans Limburg.

Zie ook leuke ingezonden traktatietip: Smuf op paddenstoelcakeje.

Interview (Nederlands ondertiteld)