De   animatiefilm Rango, met in de hoofdrol de dappere en stoere hagedis die   onverwachte avonturen beleeft, gaat op 6 juli in première op Blu-ray en DVD. Om   dit te vieren wordt in DierenPark Amersfoort een bijzondere fandag  georganiseerd.

Bezoekers van   DierenPark Amersfoort krijgen deze dag niet alleen de primeur van de DVD   release, ze kunnen ook de film in het park kijken te midden van alle dieren in   het park. Ook kunnen de bezoekers een aantal hele bijzondere gasten uit de film   ontmoeten. Natuurlijk is er ook in het DierenPark van alles te beleven. In het   Honderdduizend Dierenhuis, het nieuwe verblijf voor onder anderen allerlei   bijzondere woestijnbewoners, kunnen bezoekers de dieren bekijken die ook in de   film Rango te zien zijn. En dappere bezoekers kunnen wellicht van heel dichtbij   de slangen of spinnen bekijken!

Bij de   entree ontvangen alle bezoekers een unieke Rango plattegrond en kunnen hier   spelletjes en speciale activiteiten op vinden. Voor de eerste 200 bezoekers ligt   er ook een gratis Rango poster klaar en kinderen kunnen de hele middag kans   maken op unieke Rango prijzen. Vanaf 13:00   uur vinden de speciale Rango activiteiten plaats. Om 14:00 uur is de   overhandiging van het eerste exemplaar en presenteren de speciale gasten zich.   Daarna vindt een vertoning van de film plaats.

Wil jij deze dag meemaken? Doe mee aan de Mail&Win-actie op PeuterPlace.nl en maak kans op 2 vrijkaarten!