Welke ouder wil het niet, communiceren met je baby voordat hij of zij kan praten. Baby’s willen en kunnen al vanaf zes maanden dingen ‘vertellen’. Daarom kiezen steeds meer ouders ervoor om met hun horende baby te gebaren. Het programma van Kindergebaren met Lotte & Max maakt dit mogelijk zonder al te veel inspanning, maar wel met veel plezier. Met de nieuwe dvd Praten met je handen, worden 28 gebaren behandeld voor dingen waar je als ouder van jonge kinderen dagelijks mee in aanraking komt. De meervoudige benadering van taal moedigt aan om te dansen, te praten, te gebaren en te lachen.

Vorig jaar zijn het kinderboek en de dvd Kindergebaren met Lotte & Max – Boerderijdieren verschenen. Met een uniek pop-up systeem komen de gebaren uit het boek echt tot leven. Lotte & Max doen het voor, waardoor ouders met hun kind op schoot kunnen oefenen en spelen. Door de leuke versjes en illustraties is het ook voor oudere kinderen een avontuur. De bijbehorende dvd bestaat uit 42 minuten kijk- en luisterplezier, waarin 29 gebaren voor boerderijdieren spelenderwijs worden behandeld met een lesje en een liedje. Lees verder…