De zon heeft zich volop laten zien de laatste weken, hèt bewijs dat de zomer in aantocht is! Dit jaar luidt Studio 100 op 25 en 26 juni 2011 de zomervakantie in met een fantastisch kinderfestijn: het Studio 100 Zomerfestival! En het is extra feest in Ahoy Rotterdam, want het Zomerfestival viert haar 10e verjaardag met daarbij natuurlijk een hele grote verjaardagstaart. Al je favoriete Studio 100 figuren komen samen om deze 10e verjaardag met jou te vieren. Dans en zing mee met onder andere Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Merel uit Amika, Samson & Gert, Bumba, Bobo en natuurlijk de meisjes van K3!

10 jaar Studio 100 Zomerfestival
Vanaf 2002 werd het Studio 100 Zomerfestival georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Ook de jaren daarna werd deze locatie aangehouden, met één uitstapje naar de Amsterdam Arena afgelopen jaar. Kabouter Plop, Samson & Gert en de meisjes van K3 zijn al vanaf het eerste jaar aanwezig bij dit grote familiefeest en er kwamen in de loop der tijd steeds meer karakters bij! Zo is ook Piet Piraat een trouwe bezoeker. Met zijn schip De Scheve Schuit bezoekt hij het Zomerfestival al vanaf 2003! In de jaren daarna volgden al snel de superheldin Mega Mindy, het grappige clowntje Bumba en andere Studio 100 karakters! Kortom, Ahoy Rotterdam wordt het laatste weekend van juni 2011 omgetoverd tot een uniek verjaardagsfeest met al jouw favoriete Studio 100 figuren!

Praktische informatie
Het Studio 100 Zomerfestival richt zich op kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het is een ca. 90 minuten durende show met een spannend verhaal waarbij dikwijls het publiek betrokken wordt. Door de jaren heen heeft het Zomerfestival al ruim 400.000 bezoekers gehad en Studio 100 is trots dat tot nu toe elke show nagenoeg uitverkocht is geweest! Door de verbouwing van Ahoy Rotterdam is de capaciteit uitgebreid en kan het Zomerfestival dit jaar 55.000 bezoekers ontvangen in 2 dagen. Kom ook naar Rotterdam en zet je feestmuts op!

Kaarten bestellen
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro en zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en http://www.seetickets.nl of de Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en http://www.ntk.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de Studio 100 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor het Studio 100 Zomerfestival gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.